Нашият по-малък високоговорител Prodigy е върховен компактен дизайн за стойка/лавица, идеален за малки до средни стаи, но способен да издава богат, динамичен звук от миниатюрна форма.

Лесно е да се види и чуе, че е тясно свързан с нашите компактни монитори за близко поле, референция в съоръженията за запис и излъчване в световен мащаб: prodigy1 е повече от способен да разрешава детайли, които ви поставят в контакт с оригиналното изпълнение – без значение от размера.

Пищялката и естествената среда ви носят живи вокали и инструментални тембри, с широка, фокусирана звукова сцена и пъргаво, сплотено представяне, за да ви въвлекат в музиката и да ви накарат да се усмихнете. И колкото и малък да е високоговорителят, той все пак съдържа пълноразмерна усъвършенствана предавателна линия и нашата технология Laminair, която осигурява дълбок, бърз, силен бас.

Гладкото копринено черно покритие ще подхожда на всяка стая, с опционални изваяни решетки, налични при необходимост, а prodigy1 е проектиран да се съчетава добре с всичко - от скромно усилване до системи от висок клас с висока мощност.

Prodigy1 предлага изключителна яснота, като заема минимално място и може да се използва на стойка или мебел. Висококачествените стойки с висока маса са решението за постигане на тяхната оптимална производителност, тъй като те ще ги позиционират на идеалната височина и ще осигурят подобрена стабилност.

Спецификация
Характеристики Налични покрития: Копринено черно Честота на кросоувъра: 1,7kHz Хоризонтална насоченост: 80 градуса Вертикална насоченост: 80 градуса Размери: H 320 mm W 165 mm D 237 mm (+10 mm опционална решетка) Задвижващи модули: LF PMC 5.25”/133mm естествени влакна с дълъг ход LT™ HF PMC 27mm/1” мек купол Ефективна ATL™ дължина: 1,91 м 6,3 фута Честотна характеристика: 50Hz - 25kHz (-3dB) Импеданс: 6 ома Входни конектори: Един чифт 4 мм скоби за подвързване Чувствителност: 87,5dB 1W 1m Пиков SPL :123dB Препоръчителна мощност на усилвателя: 20 - 250W Тегло:4,5 кг 9,9 фунта бр. Настройки: решетка prodigy1

PMC PRODIGY 1

  • Производител: PMC
  • Код на продукта: PRODIGY 1
  • Наличност: В наличност
  • 2,800.00лв.